Talk:Wii64

From WiiBrew
Jump to navigation Jump to search

A message saying "An error has occurred" appears when I try to load a ROM from an SD Card. Has anyone else encountered this problem?--FearMe 17:18, 7 June 2008 (CEST)

Not had any problems like that? Have you got the roms loaded in the right folder on the SD card? You need N64ROMS and N64SAVES in the root directory. JD 18:42, 7 June 2008 (CEST)

Yes.--FearMe 18:51, 7 June 2008 (CEST)

Here's an image of the error: [removed] --FearMe 19:22, 7 June 2008 (CEST)

My mistake... As it turns out, it was the format of the ROM that caused the problem... Sorry... --FearMe 18:05, 15 June 2008 (CEST)


I have the Same problem "an error has occured". i put the rom into the folder N64ROMS, and also i've created an empty folder N64SAVES. the ending of the rom-files are .v64. on my pc i can start the roms (with project64), but not with wii64 --Seeyou 01:15, 6 July 2008 (CEST)

This emulator is not running that well right now. Everything is like half speed.

This emulator is not running that well right now. Everything is like half speed.

It's called BETA. It's not finished. Pertmywert 13:17, 6 July 2008 (CEST)


Discontinued?

I heard this emulator was dropped for some reason. Anyone going to pick up after it i hope?

What? That's not true, I'm very close to having a working dynarec Tehpola
You should checkout the mupen64gc repository for the latest 'n greatest, keep in mind that there has not been a commit since the 5th of July though? Rhys
Ok awesome, great to hear from the developer. Sorry about bringing a little rumor up. Keep up the good work and good luck!