Difference between revisions of "Homebrew status/nl"

From WiiBrew
Jump to navigation Jump to search
(New page: '''Huidige homebrew status:''' onder ontwikkeling! ELF lader gemaakt, Kijk Twilight Hack. Laad voorlopig enkel bestanden van een usb of sd gecko. Er word gewerkt aan ee...)
 
m (Some minor grammer edits)
Line 1: Line 1:
'''Huidige homebrew status:'''  onder ontwikkeling! ELF lader gemaakt, Kijk [[Twilight_Hack|Twilight Hack]]. Laad voorlopig enkel bestanden van een usb of sd gecko.
+
'''Huidige homebrew status:'''  onder ontwikkeling! ELF lader gemaakt, zie [[Twilight_Hack|Twilight Hack]]. Laad voorlopig enkel bestanden van een usb of sd gecko.
  
Er word gewerkt aan een nieuwe methoden om homebrew vin andere plaatsen te laden.
+
Nieuwe methoden om homebrew van andere plaatsen te laden zijn in onderzoeking.
  
 
De huidige ontwikkeling speelt zich af rond een bewerkte versie van het savegame van zelda. Deze is ontwikkeld dankzij deze eerdere en ongerelateerde hack:[http://youtube.com/watch?v=H5YB1Mmx7E4].
 
De huidige ontwikkeling speelt zich af rond een bewerkte versie van het savegame van zelda. Deze is ontwikkeld dankzij deze eerdere en ongerelateerde hack:[http://youtube.com/watch?v=H5YB1Mmx7E4].

Revision as of 21:17, 7 March 2008

Huidige homebrew status: onder ontwikkeling! ELF lader gemaakt, zie Twilight Hack. Laad voorlopig enkel bestanden van een usb of sd gecko.

Nieuwe methoden om homebrew van andere plaatsen te laden zijn in onderzoeking.

De huidige ontwikkeling speelt zich af rond een bewerkte versie van het savegame van zelda. Deze is ontwikkeld dankzij deze eerdere en ongerelateerde hack:[1].

Hacks

The Zelda: TP Exploit (Twilight Hack)

bushing, tmbinc and segher hebben het savegame van Zelda: TP bewerkt zodat de wii crasht. Dan kunnen ze hun eigen code injecteren.

FAQ

Q: Hoe doe ik dit?

A: Download het aangepaste savegame van de Twilight Hack pagina en kopieer het naar de wii m.b.v. een sd kaart. Speel dan het spel zelda: TP. Denk eraan dat homebrew op de wii nog maar in de kinderschoenen staat en er bijna geen programma's zijn. De programmas die er zijn zijn te vinden op deze pagina Hier is een video handlijding als je moeite hebt met het installeren van het savegame. http://www.youtube.com/watch?v=FHgBgU3QZa4


Q: Is Zelda: TP vereist?

A: Op het moment wel, maar in de toekomst zullen er mischien wel andere methoden worden ontwikkeld.


Q: Is een drivechip vereist ?

A: Nee, het werkt op iedere onbewerkte wii.


Q: Kan ik hiermee trainers/backups laden van een SD-kaart of USB HD?

A: Nee.


Q: Is is het mogelijk dat een ELF lader zoals deze uiteindelijk code van het ingeboude sd slot kan laden?

A: Ja: het enige dat ons tegenhoud is dat we niet precies weten hoe we het sd slot moeten aanstuuren.


Q: Kan ik de wiimote gebruiken?

A: Nee, aangezien we geen ervaring hebben met de ingeboude bluetooth of zelfs maar de usb poorten waar die mee is verbonden. Enkel een GC-controller word ondersteund.


Wii System Updates

Momenteel (07-03-2008) zijn er geen updates die homebrew beïnvloeden.